Miriam Engelhard

Stafmedewerker

Over Miriam Engelhard

Miriam werkt sinds 2018 voor GOUD. Ze beheert de agenda van hoofdonderzoeker Dederieke Maes-Festen en biedt persoonlijke ondersteuning. Ook is zij eventmanager en beheer secretariaat. Naast haar werkzaamheden voor GOUD, is zij Coördinator Differentiatieonderwijs en Stafmedewerker van de Kaderopleiding aan het Erasmus MC.

Miriam heeft Bedrijfskunde en fysiotherapie gestudeerd in Rotterdam. Daarna heeft zij voor een grote reisorganisatie gewerkt en was zij marketing/communicatie-medewerker voor een IT-bedrijf.

‘Door mijn ervaring in organiseren en het begeleiden van projecten, hoop ik mijn steentje bij te kunnen dragen aan het bij elkaar brengen van de theorie en praktijk. En tussen onderzoeker, arts, implementatiecoach en client.

Een goede organisatie is enorm van belang voor het functioneren van onze Academische Werkplaats. Het is fantastisch om op die manier een bijdrage te kunnen leveren aan alle gestelde doelen. Bij het organiseren van de verschillende evenementen voor GOUD werd het grotere plaatje van GOUD voor mij nog duidelijker: we betekenen écht ontzettend veel voor de gezondheid van mensen met een VB.’